La Policia Municipal de Madrid va detenir dilluns un jove de 18 anys per violar una noia de 14 divendres a la nit a les festes del barri madrileny del Pilar, va informar a Europa Press un portaveu del cos policial.

L'arrest va portar a terme al carrer Almansa de la capital espa-nyola. Una patrulla passava per allà quan va advertir que deu nois i una noia estaven enmig d'una baralla. Concretament, dos d'ells n'estaven pegant un tercer. Els agents van baixar del vehicle i quan van arribar a la batussa els dos nois acusaven el tercer d'haver violat la noia allà present.

Els policies van parlar a part amb ella, que els va confirmar que divendres a la nit, en el marc de les festes del barri del Pilar, s'havia enrotllat «amb un xaval, amb el qual se'n va anar a una zona fosca i apartada de la zona de La Vaguada». En un moment determinat la víctima li va demanar diverses vegades que parés i va intentar desfer-se d'ell sense aconseguir-ho. Finalment, va ser violada, i posteriorment l'agressor va fugir del lloc. Per tot això, el jove acusat va acabar detingut.