La polèmica torna a Ryanair davant la seva forma d'actuar en una situació racista. Un vídeo gravat per un passatger en un vol entre Barcelona i Londres ha fet que els usuaris es llancin contra la companyia aèria. Ryanair va decidir moure de lloc a una dona negra davant l'atac del passatger del costat, que es negava a seure al seu costat pel color de la seva pell.

A les imatges, gravades abans que l'avió s'enlairés, es veu clarament com l'home insulta la noia. "No vull seure al costat de la teva cara lletja, la teva puta cara lletja", diu. "No em parlis en un idioma estranger, puta vaca lletja", afegeix.

Un dels passatgers que es trobava darrere, davant aquesta situació, va decidir cridar l'atenció a l'home. També es trobava davant la filla de la dona, que entre crits demanava que parés. "No em diguis el que he de fer, si li dic que se'n vagi, se'n va", va respondre l'home, que va seguir cridant-li a la dona: "Si no vas a un altre seient, t'hi poso jo".

Més enllà de cridar l'atenció a l'home o canviar-lo de lloc, la companyia va decidir moure a la dona, de manera que usuaris de xarxes socials no han dubtat a criticar l'actitud. "Som conscients d'aquest vídeo i hem informat de l'assumpte a la policia d'Essex", ha dit Ryanair des del seu Twitter.