Una dona de 65 anys, Alicia V.M., va perdre la vida a Madrid en llançar-se al buit per la finestra de casa just en el moment en què l'anaven a desnonar. Els fets van tenir lloc poc abans de les 11 del matí d'ahir en un cinquè pis. Minuts abans havia arribat al lloc una comissió judicial amb el cor-responent requeriment judicial, acompanyada per agents de la Policia Municipal, per materialitzar el desallotjament d'un habitatge per impagament del lloguer.

El porter de l'edifici va assenyalar que a la comunitat ningú coneixia la situació que estava vivint la víctima. «Ella vivia sola», va comentar el porter de l'immoble, «però no havia explicat a ningú que estava a punt del desnonament». A més, va afegir que la dona tenia un fill, però que no mantenen contacte.

L'alarma va saltar quan la llogatera no va respondre a les trucades dels treballadors públics ni els va obrir la porta. Poc després, la dona es va precipitar al buit per la finestra del seu habitatge, va caure a terra i va rebre un fort impacte. Instants després el seu cos va ser trobat per una vianant. «Jo sortia a comprar i me l'he trobat a terra», va explicar la dona. «Acabava de caure des d'un cinquè pis, però jo em pensava que havia caigut a terra sense més», va afegir.