Creu Roja Joventut ha repartit abans de la nit de Reis unes 66.500 joguines entre 24.387 infants de famílies que es troben en situació de risc de vulnerabilitat a Catalunya, segons ha informat l'entitat a través d'un comunicat. Es tracta d'un resultat lleugerament inferior al de l'any passat, quan es van recollir 68.000 joguines per a 24.952 infants. En la 26ena edició hi han participat més de 1.100 persones voluntàries i 563 empreses, i la campanya s'ha realitzat en més de 400 municipis catalans. Les joguines repartides són noves, no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i que, preferentment, fomenten el joc cooperatiu.

La Campanya de Joguines s'emmarca en el projecte 'La joguina educativa', que Creu Roja Joventut duu a terme durant tot l'any per sensibilitzar sobre el valor educatiu del joc i el dret dels infants a jugar.

En total, 563 empreses i entitats han col·laborat en aquesta edició. Les formes més habituals de col·laboració han estat les donacions directes de joguines, aportacions econòmiques per a la compra, o bé les cessions d'espais per a la recollida.

A més, s'han organitzat 820 activitats de sensibilització relacionades arreu de Catalunya durant la campanya.