04 de gener de 2019
04.01.2019
Regió7

Torrent, sobre investir Puigdemont: «No ha canviat res. Qualsevol decisió que prengui el Parlament ha de ser efectiva»

Avisa que amb la recuperació de les lleis socials suspeses el govern espanyol i els partits hauran de decidir si continuen "avortant" els intents de respondre les demanes ciutadanes

04.01.2019 | 20:56
Torrent i Puigdemont, el passat desembre

El president del Parlament, Roger Torrent, ha assegurat que "no ha canviat res" preguntat sobre un eventual nou intent d'investidura de Carles Puigdemont. En una entrevista a TVE, Torrent ha defensat que "qualsevol decisió que prengui el Parlament ha de ser efectiva i ha de comportar un escenari real i palpable l'endemà de la decisió". "Qualsevol decisió que eventualment pugui proposar una majoria del Parlament, si depèn de la presidència del Parlament, haurà de comptar amb aquesta condició, que sigui efectiva", ha remarcat.

També ha avisat que quan el Parlament recuperi el contingut de les lleis socials suspeses, el govern espanyol i els partits de la cambra catalana i del Congrés hauran de decidir si continuen "avortament sistemàticament" els intents del Parlament de donar resposta a les demandes dels ciutadans.

Torrent també s'ha mostrat convençut que davant una sentència condemnatòria per l'1-O, hi haurà una "indignació democràtica" perquè aquesta decisió suposaria vulnerar els drets individuals i col·lectius. "Ho farem de manera cívica, pacífica i democràticament", ha conclòs.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook