TV3 estrenarà el pròxim diumenge 17 de març el programa 'No pot ser!', presentat per Jordi Basté, un programa que intenta explicar de forma "amena i entretinguda" els aspectes tecnològics i científics pioners a la societat. Són tretze episodis independents amb temàtiques diferents, com els cotxes sense conductor, el món virtual, l'amor programat o els robots als quiròfans, entre d'altres. Basté protagonitzarà cada un d'aquests capítols, en què analitzarà els temes a través d'una "mirada ingènua". El periodista ha assegurat que "és un programa de ciència ficció que passa al present" i que un dels objectius és apropar la tecnologia explicada per algú que, com ha apuntat Basté, no n'és un expert.

El director de TV3, Vicent Sanchis, ha recalcat que la incorporació de Jordi Basté a la corporació "és una magnífica oportunitat per a la Televisió de Catalunya", i que "una eminència mai és competència".

El programa parteix de Catalunya però viatja arreu del món i passa per ciutats com Tokio, Kyoto, Osaka, Manchester o París. A part de Basté, als capítols també hi intervenen persones conegudes com Josep Guardiola, Francesc Orella, Aina Clotet, Marc Giró, Erica Lust, Santi Milán, Júlia Creus, Ernesto Valverde o David Verdaguer.

També s'entrevisten experts com Elies Campo, Ramon López de Mántaras, Ian Pearson, Di-Ann Eisnor, Adrew Keen, Marta Peirano, Alfons Cornella o Josep Maria Ganyet, entre d'altres.

El programa serà interactiu a través de l'aplicació de telefonia mòbil Telegram amb el 'Bastéphone', una conversa guiada amb un robot conversacional per anar avançant pels continguts del programa.

Text