Els Mossos d'Esquadra van detenir dissabte a Barcelona un home, que divendres havia estat desallotjat d'un pis, per accedir novament a l'habitatge i calar-hi foc després d'agredir la persona que l'estava custodiant.

Segons va informar la policia catalana, els fets van passar cap a les 20.30 hores de dissabte en un pis del carrer Sepúlveda de la capital catalana i s'investiga la relació tant de l'agressor com de l'agredit amb el propietari del pis, així com les circumstàncies que van envoltar el succés.

Els Mossos van acudir al lloc alertats per la persona agredida, que, segons sembla, estava custodiant el pis després que el dia anterior hagués estat desocupat per l'agressor.

Aquest el va abordar al carrer, el va agredir i li va prendre les claus de l'habitatge per accedir-hi i parapetar-se al seu interior, amenaçant amb calar-hi foc.

Quan l'agressor es va negar a obrir la porta als Mossos d'Esquadra i els va comunicar la seva intenció de no abandonar el pis i calar-hi foc, els agents van alertar els bombers i les companyies de serveis perquè tallessin els subministraments.