Segueix-nos a les xarxes socials:

Les autoescoles catalanes es manifestaran dimarts per falta d'examinadors

La Federació d'Autoescoles de Catalunya denuncia llistes d'espera que, en alguns casos, arriben als set mesos

Les autoescoles catalanes es manifestaran dimarts per falta d'examinadorsarxiu/salvador redó

La Federació d'Autoescoles de Catalunya (FAC) ha convocat per al proper dimarts una manifestació per reclamar a la Direcció General de Trànsit (DGT) «solucions immediates» davant la falta d'examinadors i les llistes d'espera que, denuncien, arriben en alguns casos als set mesos.

Amb el lema «AutoSOScoles», han convocat centenars d'automòbils per realitzar una «marxa lenta» entre les 10.30 h i les 11.30 h al voltant de la seu de la Delegació del Govern amb l'objectiu de «pressionar» la DGT i el ministeri de l'Interior perquè hi «trobin una solució».

Segons un comunicat de l'organització, Catalunya té des de fa cinc anys una borsa permanent de 50.000 alumnes que es veuen obligats a esperar entre sis i set mesos per examinar-se de la prova pràctica de conducció, cosa que demostra, han asseverat, que hi ha un «col·lapse en el sistema».

A Barcelona, aquesta borsa arriba a 40.145 persones, mentre que a Girona es redueix a 7.600, a Tarragona els temps d'espera són d'uns tres mesos, i Lleida és l'única província catalana amb una situació «normalitzada».

Prem per veure més contingut per a tu