La candidata del PP a la Presidència de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, va afirmar que l'última modificació que ha fet la seva formació del document de Vox és un text «per començar a Madrid», i va reclamar a Ciutadans i Vox «estabilitat».

A través del seu compte de Twitter, la popular va demanar que les dues formacions siguin «la certesa davant de tanta incertesa provocada per l'esquerra». «Hem de donar resposta als ciutadans, no podem estar en mans de govern en funcions, bloquejos ...», va afirmar.

Reunió dels tres partits

El PP ha proposat per avui una reunió amb aquestes dues formacions amb l'objectiu «d'aconseguir» formar un govern la setmana que ve. La base de la trobada seria el resultat del document presentat per Vox, en què van recollir les seves propostes, però amb les modificacions que han fet els populars en els últims dies.

Entre altres punts, s'han eliminat els que recollien la derogació dels articles de les lleis LGTBI, la supressió de conselleries o que cap menor estranger no acompanyat ingressi en un centre de menors sense que hagi estat determinada la seva edat «de manera fefaent».