Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir el cambrer d'un bar de la Gran Via de Barcelona acusat de violar una jove a l'interior del local, segons van informar fonts policials.

La jove va denunciar haver estat violada cap a les 4 de la matinada d'ahir en un local d'oci situat al cèntric barri de l'Eixample de Barcelona, per la qual cosa va ser traslladada a un centre hospitalari per ser atesa.

Arran de la denúncia, la policia catalana va detenir un dels cambrers que treballava en aquell establiment, a qui els Mossos d'Esquadra estan investigant com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual.

Segons va avançar El Periódico , el cambrer va aprofitar presumptament que la víctima estava èbria per violar-la als lavabos del local i van ser les seves amigues les que van trucar al telèfon d'emergències 112 per alertar a les autoritats del que estava succeint. Els agents van arribar ràpidament degut a la proximitat del local amb la comissaria de la plaça Espanya.

L'home, afegia el rotatiu, va reconèixer davant els agents haver mantingut relacions sexuals amb la jove, encara que va assegurar que havien sigut consentides i no per la força.

No és l'únic cas d'aquest tipus que es viu a la capital catalana en les últimes setmanes. El dissabte 20 de juliol es va viure un possible cas d'agressió sexual grupal a Poblenou i la matinada del 5 de juliol, una violació a una menor per part d'un pres reincident.