Una dona va quedar ferida greu en ser apunyalada ahir al matí a l'interior d'un local comercial del carrer Sant Pau de Barcelona, al barri del Raval, segons van informar fonts policials.

El succés va tenir lloc cap a les 10.15 hores, quan un testimoni de l'apunyalament va trucar al telèfon 112 d'emergències per avisar que una dona havia estat atacada amb una arma blanca a l'interior d'un establiment comercial del carrer Sant Pau.

La dona va ser traslladada en ambulància a un centre hospitalari, en el qual ha ingressat en estat greu a causa de les ferides d'arma blanca.

Els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació per aclarir les circumstàncies de l'atac i, de moment, mantenen obertes totes les hipòtesis en relació amb el mòbil de l'agressió.

Segons informa el diari El País, la policia disposa d'una descripció física de l'autor de l'apunyalament i ha posat en marxa un dispositiu per localitzar-ho i detenir-lo.

El mes de juliol passat es va saldar amb cinc homicidis a Barcelona, cosa que va motivar la posada en marxa d'un pla estratègic per tallar la delinqüència a la ciutat, ja que els delictes han augmentat un 9% durant el primer semestre de l'any.