10 de agost de 2019
10.08.2019

Mor el periodista i fotògraf Carlos Pérez de Rozas

Va formar part de l'equip fundador d''El Periódico' i va treballar a 'La Vanguardia', 'El País' i el 'Mundo Deportivo'

10.08.2019 | 11:54
Carlos Pérez de Rozas (a la dreta), acompanyat del seu germà Emilio

El fotògraf i periodista Carlos Pérez de Rozas (Barcelona, 1948) ha mort aquest dissabte a la matinada, segons ha confirmat l'ACN de fonts d''El Periódico', mitjà en el qual va col·laborar. Provinent d'una família de fotoperiodistes d'origen madrileny, el 1970 va començar a treballar a la revista 'Destino' i, posteriorment, al 'Diari de Barcelona'.

Va formar part de l'equip fundador de 'El Periódico de Catalunya', on va ocupar diversos càrrecs, i va participar en l'inici de l'edició catalana d''El País' i en redisseny de 'Mundo Deportivo'. El 1986 va formar part de l'equip directiu de 'La Vanguardia'. També va col·laborar en diversos mitjans audiovisuals com TV3, Catalunya Ràdio, BTV i 8TV.

Pérez de Rozas també va exercir de professor a les facultats de Periodisme de la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat Ramon Llull i la Universitat Internacional de Catalunya.

Fa quatre anys, l'Arxiu Fotogràfic de Barcelona li va dedicar una exposició retrospectiva a tot el fons fotogràfic familiar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit