20 de agost de 2019
20.08.2019
Regió7

Ayuso promet governar «des de l'austeritat en la despesa pública»

Casado garanteix «el mateix suport i respecte» per als consellers de Cs que per als del seu partit

19.08.2019 | 23:28
Ayuso, amb Casado després de prendre possessió del càrrec

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, va prometre el càrrec i va assegurar que governarà dins «de la transparència en la gestió o l'eficàcia i l'austeritat en la despesa dels diners públics, i representarà amb dignitat la Comunitat de Madrid».

Després que el president de l'Assemblea de Madrid, Juan Trinidad, llegís el nomenament d'Ayuso com a presidenta al Butlletí Oficial de l'Estat, la presidenta va prometre guardar i fer guardar la Constitució i va traslladar als presents la seva «emoció personal» i la «consciència de la responsabilitat» que a partir d'ara se li presenta, «amb la sensació que a partir d'ara estic obligada, únicament, a mirar cap endavant».

Per part seva, el líder del PP, Pablo Casado, va afirmar que el conseller de Transports, Mobilitat i Infraestructures, Ángel Garrido, farà «una gran tasca» al capdavant d'aquesta cartera i que els consellers elegits per Cs tindran «el mateix suport i respecte» que els del PP.

Casado va afirmar que les persones que ha anunciat Cs per a les seves carteres són «bones propostes» i que es tracta d'una legislatura que ha d'estar «per sobre dels noms i el que hagi fet cadascú». Així,va dir que, encara que la decisió de Garrido d'abandonar el PP «els va sorprendre a tots», cal «quedar-se amb el bo».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit