Segueix-nos a les xarxes socials:

L'ANC promourà el consum estratègic al matí de la Diada

L'entitat organitzarà diverses activitats a l'Espai Eines de País per informar i conscienciar la ciutadania

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) organitza enguany un acte polític per al dia 11 de setembre al matí, a més de la manifestació que es duu a terme cada any a la tarda. De deu del matí a tres de la tarda, l'entitat habilitarà l'Espai Eines de País que, situat a Pla de Palau de Barcelona i als carrers del voltant, articularà diverses activitats per informar i conscienciar de la necessitat que asseguren que hi ha d'empoderar la ciutadania en el procés cap a la independència.

El nou acte s'engloba dins la campanya Eines de País de l'Assemblea i en el programa de La Diada 2019-Objectiu Independència i buscarà traslladar la idea principal que «cadascú és una eina de país i que els petits canvis, si es converteixen en col·lectius, transformen la realitat».

Tal com afirma l'entitat, es tractarà d'un espai ampli dividit en dues parts. A la part central, ubicada al mig de la plaça, s'hi instal·laran diversos punts interactius perquè els visitants puguin prendre consciència de les eines que hi ha per canviar la realitat actual i avançar cap a la independència i de les accions que es poden dur a terme. Una segona àrea situada als carrers que donen accés a la plaça acollirà la part d'aplicació pràctica de les eines que s'hauran exposat a la plaça. D'aquesta manera, explica l'Assemblea, a la plaça s'hi podrà trobar un test interactiu per saber si s'és un consumidor estratègic que potencia el compromís de consumidors i empreses amb l'economia catalana sense ingerències polítiques i als voltants s'hi ubicaran empreses registrades a Consum Estratègic per a qui vulgui fer un canvi de contracte.

Prem per veure més contingut per a tu