El vicepresident del Govern Pere Aragonès ha relliscat en la seva felicitació a Twitter a la cantant sesrovirenca Rosalía, que aquesta matinada ha obtingut dos premis MTV per la cançó «Con altura».

Aragonès ha realitzat un tuit on es podia llegir "Moltes felicitats@rosalia per aquest premi MTV al millor videoclip i coreografia! Gràcies per les teves lletres i cançons i per la teva mirada a l'hora de parlar de la nostra societat actual. Enhorabona!".

Els usuaris de la xarxa social no han tardat en veure que el vicepresident ha citat erròniament a la cantant. El perfil oficial de Rosalía és @rosaliavt i no pas @rosalia. El perfil citat per Aragonès és el d'una senyora de Las Palmas de Gran Canària que té una gran bandera espanyola d'imatge de fons i que les seves piulades tenen un marcat caire espanyolista.

Pere Aragonès no ha tardat en esmenar l'error i ha esborrat el primer tuit. Ràpidament ha realitzat un segon missatge de felicitació amb el mateix text i aquest cop sí, amb la cantant citada correctament.