El detingut pel triple crim de Valga (Pontevedra), José Luis Abet Lafuente, va utilitzar un revòlver del calibre 32 per al qual no tenia llicència i del qual ara s'investiga la traçabilitat, segons va explicar el delegat del Govern a Galícia, Javier Losada.

«S'han fet totes les investigacions, s'ha recuperat l'arma, que és un revòlver del calibre 32, amb unes caixes de municions, al riu Tambre, al lloc on aquesta persona va indicar que havia llençat tant el revòlver com la munició», va afegir Losada, que va presidir el minut de silenci davant la subdelegació de Pontevedra.

El jutjat número dos de Caldas de Reis va dictar presó provisional, comunicada i sense fiança per a l'autor confés del triple crim de Valga, que va assassinar a trets la seva exdona, la seva excunyada i la seva exsogra. En arribar a l'edifici judicial, l'home va ser rebut amb crits d'«assassí» i «desgraciat».

Dilluns a la tarda efectius del GEAS de la Corunya van localitzar un revòlver, suposadament emprat en el triple crim, i una caixa de munició al riu Tambre, als voltants d'Ames-Aldea Pontenova.