Normalitat durant el primer dia de vaga del pont de la Mercè dels treballadors de terra d'Iberia a l'aeroport d'El Prat. El que sí que hi va haver són retards en diversos vols per la situació meteorològica, així com vols cancel·lats a destinacions com Milà, Eivissa i Palma de Mallorca.

El portaveu d'UGT d'Iberia, Omar Minguillón, va valorar positivament el setè dia de vaga perquè es compleixen els serveis mínims, la meitat dels treballadors que poden secundar la vaga ho fan, Vueling va anunciar la cancel·lació de 46 vols i hi ha «una vintena» d'endarreriments. Iberia, en canvi, va destacar en un comunicat que dels 152 treballadors que podien fer vaga n'hi havia només 7 que en van fer.

La d'ahir és la primera de les quatre jornades de vaga del pont de la Mercè després de dos dies de negociacions infructuoses entre els treballadors i la direcció. El comitè de vaga va anunciar divendres que l'aturada programada pels dies 21, 22, 23 i 24 de setembre es mantenia en un comunicat on reiteraven la necessitat d'acabar amb la temporalitat dels treballadors i de reorganitzar els torns de treball. L'aturada ha obligat a cancel·lar més de 200 vols de Vueling, que és del mateix grup empresarial que Iberia.