Segueix-nos a les xarxes socials:

Sant Cugat porta la seva festa a Lledoners per estar al costat de Raül Romeva

La colla castellera del municipi, de la que el líder polític n'és membre, va celebrar la jornada castellera de la tardor al costat de la presó

Sant Cugat porta la seva festa a Lledoners per estar al costat de Raül Romeva

40

«Si el Raül no pot ser entre nosaltres, portem la festa a prop d'ell», deien aquest diumenge a la tarda els responsables de Gausacs, la colla castellera de Sant Cugat del Vallès i de la que Raül Romeva n'és membre. I per aquest motiu els seus companys han decidit traslladar l'acte de les Festes de Tardor, unes dates senyalades en el calendari local, a l'esplanada del costat de la presó. L'emoció estava a flor de pell.

La celebració, les ganes de compatir amb els companys la festa esperada, es barrejava amb la tristesa i la impotència de tenir en Raül Romeva, que per a la colla és un amic i company, tancat a prop. Alguns miraven el centre penitenciar, deien, amb l'anhel de que el remor de la gentada i la música de la gralla arribés fins a la seva cel·la.

També hi era la parella del Romeva, Diana Riba, que va assegurar que el líder polític està molt content que la gent de la seva ciutat, i els companys de la colla castellera, tinguessin aquest gest.

Prem per veure més contingut per a tu