06 de desembre de 2019
06.12.2019

Els Mossos carreguen a Girona per dispersar activistes contra la manifestació del 6-D

La policia catalana ha identificat tres persones i no n'han detingut cap

06.12.2019 | 14:16

Els Mossos d'Esquadra han carregat aquest divendres al migdia a Girona contra activistes que volien impedir la manifestació a favor del dia de la Constitució, que convocava SCC i a la qual Vox ha expressat el seu suport. 

Els activistes han estat un grup d'encaputxats procedents de la manifestació d'una plataforma antifeixista que havia començat aquest matí. La policia catalana ha identificat tres persones i no n'han detingut cap.

Després, tocades les 12, havia de començar la manifestació constitucionalista, i els encaputxats han mogut tanques que pretenien separar totes dues mobilitzacions, i fonts policials han informat que a les 13.40 no hi havia cap detingut.

En l'acte de SCC han intervingut el president de l'entitat, Fernando Sánchez Costa; la presidenta de SCC a Girona, Elda Mata, i la periodista Anna Grau; i a l'acte també ha assistit el diputat de Cs al Parlament i portaveu del partit a Girona, Jean Castel.

Abans havia començat la mobilització d'una plataforma antifeixista, amb el lema 'Contra el feixisme ni un pas enrere' i encapçalada per dues pancartes, que portaven en primera fila alguns encaputxats: 'Girona antifeixista' i 'El feixisme avança si no se'l combat'.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook