Un home va disparar ahir diversos trets a l'aire dins d'un bar de Saragossa en creure que algun client li havia furtat la caçadora, segons va informar el diari El Mundo. Durant l'altercat, que va tenir lloc cap a les 8.20 hores al bar El Cubetazo de la capital aragonesa, va resultar ferit un client de l'establiment, que en tancar l'edició estava fora de perill. En aquell moment hi havia unes 25 persones dins el local.

La Policia Nacional va rebre l'avís de la propietària del bar i va detenir a l'home, de 54 anys i de nacionalitat espanyola, per un presumpte delicte de temptativa d'homicidi havent-li intervingut les dues armes de foc que portava a sobre. Quan el cos policial va arribar al lloc dels fets, el detingut ja havia estat reduït per un grup de clients que li van saltar al damunt i li van sostreure l'arma.

Segons els testimonis, el detingut va creure que li havien robat la caçadora i, molt enfadat, va treure una pistola i va realitzar fins a cinc trets a l'aire. Una vala va rebotar al sostre i va fregar el front d'un dels clients, que va ser traslladat a l'hospital. Al mateix bar, el desembre de 2017 un grup de joves va agredir un noi amb diversitat funcional, fet que va desencadenar una baralla que va culminar amb la detenció de nou persones.