Segueix-nos a les xarxes socials:

Primer sancionat a Manresa per saltar-se l'ordre de confinament

Un home que estava assegut a la parada de bus de Sant Joan de Déu va intentar agredir els agents

Un home de 33 anys, veí de Manresa, és la primera persona multada per la Policia Local de la capital del Bages per saltar-se l'ordre de confinament a causa de la pandèmia del coronavirus.

L'home ha estat sancionat amb 600 euros per desobeir els agents quan li van ordenar que marxés cap a casa i va ser detingut, dilluns a la nit, per intentar agredir-los, segons asseguren fonts policials.

Els fets van tenir lloc dilluns a quarts de dotze de la nit, quan una patrulla va observar com a la marquesina de la parada de bus de Sant Joan de Déu hi havia asseguda una persona.

Els agents s'hi van acostar per comunicar-li que no hi havia servei de bus urbà en funcionament a aquelles hores, i l'home va explicar que no esperava l'autobús.

No volia marxar

Davant les preguntes dels agents i les indicacions sobre l'estat d'alarma, l'individu expressava que no havia de donar explicacions a ningú, «només a Déu».

Els agents van insistir en la necessitat que marxés a casa, però l'home no els feia cas, i fins i tot va arribar a llançar-se al damunt d'un agent amb intenció d'agredir-lo, motiu pel qual va ser detingut.

Segons ha pogut saber Regió7, la Policia Local de Manresa ha avisat els darrers dies molts ciutadans per saltar-se l'ordre de confinament, alguns dels quals havien sortit al carrer a passejar, o s'havien assegut en un banc a passar l'estona, per exemple. Malgrat que la intenció dels agents és alertar i imposar el mínim de sancions possible, asseguren, en aquest cas s'hi van veure obligats per l'actitud desafiadora i agressiva de l'home.

Prem per veure més contingut per a tu