04 de abril de 2020
04.04.2020
Regió7

Tous adapta les seves màquines d'impressió 3D per produir tubs de pas d'oxigen per a les UCI

03.04.2020 | 23:36
Tous adapta les seves màquines d'impressió 3D per produir tubs de pas d'oxigen per a les UCI

L'empresa manresana de joieria Tous ha adaptat la seva capacitat productiva per contribuir en la lluita contra la Covid-19, i des d'aquest divendres les seves impressores 3D produeixen components per als tubs de pas d'oxigen de les UCI per pal·liar la manca de recursos als hospitals, segons ha fet saber la mateixa empresa.

A més, la companyia manresana ha donat, seguint una crida de la Cambra de Comerç de Barcelona, més de 100 planxes d'acrílic per a la producció d'urnes de metacrilat per protegir les lliteres sanitàries i incrementar la seguretat dels professionals que han d'intubar els pacients amb la Covid-19.

Els tallers de Tous han obert exclusivament per fer aquesta producció i han extremat la seguretat d'acord amb els protocols.

Tous participa així en la iniciativa 3DCOVID19.tech, una plataforma formada per més de 25 empreses i 500 col·laboradors que posa en contacte empreses amb tecnologia d'impressió 3D i els hospitals que necessiten material, a través del Col·legi de Metges de Barcelona. El col·legi rebrà el material, i el volum de producció s'adaptarà a les necessitats del sistema sanitari.

Tous ha decidit aturar temporalment l'activitat a l'Estat i presentar un ERTO per a la majoria de la seva plantilla al conjunt de l'Estat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit