Les caramelles de Súria, de les quals ja fa dues setmanes que es va comunicar la suspensió en el format tradicional al carrer pel confinament, es traslladaran enguany a les xarxes socials i als balcons i finestres, amb un programa d'activitats organitzat per la Comissió de Caramelles amb el suport de l'Ajuntament. Les activitats es faran al llarg de tota aquesta Setmana Santa i tindran com un dels actes centrals la interpretació col·lectiva d'El Cant del Poble des de les cases.

La Comissió de Caramelles ha anat elaborant el programa a través de reunions i contactes virtuals, amb l'objectiu de mantenir l'esperit caramellaire de la Pasqua surienca, tot i l'ajornament de la festa a causa del coronavirus. En els darrers dies ja s'han començat a posar els tradicionals mocadors i pancartes caramellaires als diferents barris. Tenint en compte els condicionants i les limitacions actuals per evitar la propagació de la pandèmia, aquesta edició inèdita de les caramelles ha estat batejada com a ConfiCaramelles 2020.

El programa d'activitats de les ConfiCaramelles 2020 es farà públic a través del perfil oficial de les Caramelles de Súria a Instagram, des del qual s'oferiran actuacions. En aquesta xarxa social es podran publicar imatges caramellaires amb les etiquetes #conficaramelles2020 i @comissiócaramelles. La interpretació col·lectiva d'El cant del poble, l'emblemàtic himne que des de fa dècades tanca la Trobada Caramellaire del Pavelló, tindrà lloc dissabte de Pasqua, 11 d'abril, a les 10 de la nit.