El Servei d'Informació i Atenció a la Dona (SIAD) del Consell Comarcal del Bages, que doncs servei en aquest àmbit a tots els municipis de la comarca excepte Manresa que ja té el seu propi SIAD, el Montserrat Roig, ha rebut 8 nous caos de víctimes de violència masclista des de l'inici del confinament, segons explica la consellera comarcal de Serveis Socials Bàsics, Dones i Polítiques d'Igualtat del Bages, Àdria Mazcuñan, actualment estan atenen fent un seguimetn dels caos de 52 víctimes.

Pel que fa als vuit casos nous que els han arribat en les últimes dates, explica que només en un es va necessitar trobar un allotjament d'urgència per tal de fer front a la seva situació.

D'altra banda, també explica que entre el 15 i el 29 de març el SIE va rebre un total de 12 trucades ja fos per denunciar una situaci´´o de violència a la llar o fer altres consultes, xifra que representa un increment del 6% respecte la mitjan habitual i que considera que «no és exagerat». Des de principi d'any han rebut un total de 40 trucades.