La Policia Local de Manresa va detenir dissabte al matí un manresà de 45 anys, amb nombrosos antecedents penals, a qui s'imputa un delicte de robatori amb força. Acabava de robar una caixa enregistradora d'una botiga i cinc dies abans ja havia estat arrestat per endur-se una altra caixa enregistradora d'un pàrquing.

Els fets van passar a quarts de set del matí, quan diverses trucades van alertar la sala del 092 que un individu acabava de trencar el vidre d'una botiga del carrer del Cós, havia entrat a l'interior i havia sortit amb la caixa enregistradora a les mans. Alguns dels testimonis van poder, fins i tot, gravar l'individu en la seva fugida, la qual cosa va permetre tenir una descripció molt acurada del seu aspecte, i de l'itinerari que havia seguit en la fugida, durant la qual la sala del 092 va rebre noves comunicacions informant per on passava.

Una patrulla va trobar, en l'itinerari que havia seguit, la caixa enregistradora amb restes de sang. Una altra patrulla va trobar la caçadora que duia l'individu a un centenar de metres. I una tercera patrulla va localitzar l'individu amb sang a les mans i amb els diners que, presumptament, faltaven a la caixa, motiu pel qual va ser detingut.

En identificar-lo va resultar ser el mateix home que el dia 27 passat havia estat detingut per, presumptament, haver sostret la caixa enregistradora del pàrquing de l'Hospital de Sant Joan de Déu.