L'Audiència de Barcelona ha dictat interlocutòria d'execució de la sentència del cas Palau i ordena que Fèlix Millet, Jordi Montull i Daniel Osàcar ingressin a presó abans del 25 de juny. Pel que fa a Gemma Montull, dona set dies a partir del moment que s'aixequi la suspensió dels terminis processals perquè la seva defensa presenti un escrit amb les seves peticions respecte al compliment de les seves tres penes de presó, on haurà d'incloure la forma de pagament de les responsabilitats civils a les quals ha estat condemnada.

Montull va ser condemnada a tres penes que sumen més de 4 anys, però cap d'elles supera els dos anys per separat. L'Audiència ordena la conversió dels embargaments preventius dels béns de CDC en embargaments executius.

Fa uns dies el Tribunal Suprem va condemnar Millet a 9 anys i 8 mesos de presó, Jordi Montull, a una pena de 7 anys, sis mesos i 15 dies; i Daniel Osàcar, a 3 anys i mig de presó, per delictes com malversació, apropiació indeguda, tràfic d'influències, falsificació en document mercantil, falsedat comptable i blanqueig de capitals.