Joe Biden ha estat oficialment nominat per representar el Partit Demòcrata en les pròximes eleccions a la Casa Blanca, que se celebraran el 3 de novembre, després de fer efectiu el suport de tots els delegats estatals durant el segon dia de la Convenció Demòcrata, que es va desenvolupar ahir de manera virtual. «Gràcies a tots des del fons del meu cor, el de la meva família. Els veuré dijous», va dir Biden, referint-se a seu discurs d'acceptació amb el qual el partit demòcrata posava fi a una convenció en què van participar els expresidents Bill Clinton i Jimmy Carter, entre d'altres.

Clinton va seguir amb l'estratègia marcada per altres figueres importants del Partit com Michelle Obama o Bernie Sanders d'atacar Donald Trump. A més a més va dir sobre Biden que té la «missió» d'«assumir responsabilitats» i «unir» els nord-americans. Carter, va dir que Biden «és la persona adequada per aquest moment de la història de la nació».

Si a la jornada anterior, fins a quatre republicans van participar en la inauguració de la Convenció Demòcrata, en aquesta ocasió va ser Colin Powell, secretari d'Estat durant la primera etapa de Govern de George W. Bush, o la dona del senador per Arizona John McCain -amb qui Biden manté una estreta amistat-, els que van donar suport a la candidatura.

Powell va assegurar que Biden «confiarà en els diplomàtics i en els serveis d'Intel·ligència, i s'acabaran els afalacs a dictadors i dèspotes». Va afegir que els Estats Units «necessita un comandant en cap que s'encarregui de les tropes de la mateixa manera que ho faria amb la seva família».