El País Basc va comptabilitzar 661 casos positius per covid-19 en l'últim balanç, la tercera xifra més elevada des de l'inici de la pandèmia després de la registrada dijous passat (724) i el 25 de març (723) en ple període de confinament, segons va publicar el departament de Salut en una nota de premsa amb les dades relatives a l'evolució de la pandèmia de coronavirus.

35 persones van ingressar amb covid-19 als hospitals bascos, dues més que la dada anterior, i 21 malalts romanen en les UCI, 2 menys. Per territoris, Bizkaia va continuar sent el que registra un nombre més alt de casos positius diaris, amb 388 en l'últim recompte, 40 més que el dia precedent, mentre que a Àlaba es van comptabilitzar 129 (3 més) i a Guipúscoa, 143 (30 més). Un altre infectat va ser una persona amb residència fora d'Euskadi.

Avui el lehendakari en funcions, Iñigo Urkullu, presidirà la reunió de comissió de seguiment de la covid-19 per analitzar la situació epidemiològica en la qual participen diversos consellers del Govern basc.