Segueix-nos a les xarxes socials:

Paluzie afirma que els partits independentistes no actuen amb intel·ligència

La presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, va carregar contra els partits independentistes, especialment els del Govern, als quals va acusar d'actuar sense «cohesió, intel·ligència, determinació i unitat», en una concentració a Salou per demanar la proclamació de la República que va reunir unes 300 persones aquest dissabte.

Sobre la polèmica al Parlament per la resolució sobre la monarquia espanyola, va afegir: «Si no s'han de posar d'acord, que no ens facin fer resolucions. Potser no cal fer una desobediència en aquests moments, i encara menys per una resolució». I va culminar: «La imatge que donem és de degradació de la institució parlamentària, perquè debaten i voten coses que no s'atreveixen a publicar. És molt lamentable». Paluzie també va instar les formacions independentistes a proclamar la República si en les properes eleccions al Parlament sumen més del 50% dels vots.

L'acte, que va durar una mica més de mitja hora, va finalitzar amb Els Segadors, interpretat per un saxofonista i entonat pels assistents, que es van dividir per assegurar la distància de seguretat.

Prem per veure més contingut per a tu