06 de setembre de 2020
06.09.2020
Regió7

Els comuns retreuen a ERC el seu «silenci» davant el gir a la «dreta» del Govern català

05.09.2020 | 23:41
Els comuns retreuen a ERC el seu «silenci» davant el gir a la «dreta» del Govern català

La líder dels comuns al Parlament i candidata de Catalunya en comú Podem a la presidència de la Generalitat, Jéssica Albiach, va retreure a ERC el seu «silenci» davant el «viratge més encara a la dreta» de la Generalitat després dels canvis impulsats pel president, Quim Torra.

«Algú que es considera progressista i d'esquerres hauria de reaccionar i dir què pensa d'aquest viratge més encara a la dreta de Govern de la Generalitat», va afirmar en declaracions a la premsa a Lloret de Mar.

Albiach va recordar que el nou conseller d'Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, «va donar suport als posicionaments holandesos de cara a la negociació dels fons europeus», de manera que no entenen el «silenci» del grup republicà davant aquesta situació.

Abans d'ahir, Tremosa va protagonitzar una primer topada amb el vicepresident de la Generalitat i titular d'Economia i Hisenda, Pere Aragonès, d'ERC, a qui va retreure que no estigués «al costat» del president de la Generalitat demanant més diners, «per exemple, per donar una paga extra al personal sanitari».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook