Els Mossos d'Esquadra van detenir un home de 27 anys com a presumpte autor de quatre robatoris violents després que es detectessin diversos assalts a persones grans que passejaven pels carrers del barri de la Marina del districte de Sants-Montjuïc, a Barcelona, a finals d'agost. L'home presumptament aprofitava que els ancians estaven sols, els seguia, parlava amb ells per distreure'ls i els arrencava les joies.

Les víctimes -tres homes i una dona- difícilment podien defensar-se per la superioritat física de l'autor, que suposadament seleccionava els seus objectius: persones grans que passejaven soles.

Després de produir-se tres robatoris en deu dies al barri a finals d'agost, la policia va intensificar les patrulles a la zona, i al matí de dimarts uns agents van detenir el sospitós quan presumptament assaltava una dona major per emportar-se el seu collaret.

El presumpte lladre, de nacionalitat colombiana, va fugir del lloc i va agredir diversos policies, que van acabar detenint-lo. Les investigacions van permetre corroborar que era suposadament l'autor dels altres robatoris, fet pel qual va passar a disposició judicial.