Segueix-nos a les xarxes socials:

El Parlament lliura la Medalla d'Or als professionals sanitaris

Dolors Arnau, de l'Hospital d'Igualada, va recollir el reconeixement en nom dels professionals

El Parlament lliura la Medalla d'Or als professionals sanitarismarta pérez/efe

El Parlament de Catalunya va lliurar ahir la Medalla d'Honor, en categoria d'or, als professionals del sistema sanitari català pel seu treball i lliurament durant l'emergència del coronavirus.

Va recollir el guardó la doctora de l'Hospital d'Igualada Dolors Arnau, en representació tots els professionals i sectors que componen el sistema sanitari, en un acte al qual van assistir el president de la Generalitat, Quim Tor-ra; el del Parlament, Roger Tor-rent; el vicepresident, Pere Aragonès; la consellera de Salut, Alba Vergés, i els diferents líders dels grups parlamentaris de la cambra catalana. Arnau va ser l'única a rebre directament la medalla de la mà de Torrent, però també van pujar a l'escenari l'infermer del CAP Mossèn Jaume Soler de Cornellà Miguel Cerrillo Borja; l'epidemiòloga del Servei de Vigilància Epidemiològica de Girona Neus Camps; la tècnica auxiliar d'UCI de l'Hospital Germans Trias i Pujol Glòria Ollé i l'administratiu del CAP Roquetes-Canteres de Barcelona Jesús Cabrera.

Arnau va reclamar a les administracions que «escoltin» les demandes dels sanitaris i a la ciutadania que actuï amb responsabilitat per contenir al virus. També va tenir un record pels «professionals que van perdre la vida i pels que encara sofreixen seqüeles» pel virus, i va elogiar la capacitat de resposta de tots els sectors del sistema sanitari.

Prem per veure més contingut per a tu