22 de setembre de 2020
22.09.2020
Regió7

Dimiteix el número dos de Macron al seu partit en considerar-lo antiquat

21.09.2020 | 23:09
Dimiteix el número dos de Macron al seu partit en considerar-lo antiquat

El número dos de la República en Marxa (LREM), Pierre Person, va anunciar ahir en una entrevista al diari Le Monde la seva dimissió com a delegat general adjunt en considerar que la formació macronista és incapaç de «produir idees noves» indispensables per «afrontar la nova etapa del quinquenni». «El moviment roman en la seva lògica de 2017, que consistia a dur a terme el projecte presidencial. Però ja no produeix noves idees. El treball en aquesta àrea és insuficient. Hem de tenir debats polítics en aquest partit! Actuant com les velles formacions polítiques hi ha el risc de simplement desaparèixer», explica Person.

Abandonant la direcció del partit i conservant la seva acta com a diputat per París, és a dir, «tornant a ser un militant entre els militants», l'exnúmero dos espera donar «una nova empenta» al moviment. «Convido tots els que formin part de la direcció del partit a assumir també les seves responsabilitats», prossegueix, fent una crida als seus companys de files.

L'estancament de la formació estaria lligat a la manca de debat, però també a l'«absència del moviment en el debat públic i al desencís dels nostres militants».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit