Unes 200 persones es van concentrar ahir a la tarda davant dels jutjats de Berga en contra de la inhabilitació del president Quim Torra. Abans, l'alcaldessa, Montse Venturós, havia llegit el manifest de l'AMI davant de l'Ajuntament, a la plaça de Sant Pere on es va fer una nova sessió de Música de la Llibertat.

Posteriorment, els assistents es van desplaçar fins al carrer del Programari Lliure, davant de l'edifici dels jutjats situat a tocar de la comissaria dels Mossos d'Esquadra. Una furgoneta del cos de policia catalana i agents es van col·locar just davant de l'accés de l'edifici. L'acte però va ser ben tranquil i sense incidents.

Els assistents portaven pancartes amb el lema «Democràcia o estelades». Es van mantenir les distàncies de seguretat per evitar la propagació del coronavirus. Representants de diferents entitats i partits independentistes van llegir sengles manifestos que van tenir un comú denominador: el rebuig a la decisió judicial del Tribunal Suprem i la reivindicació del dret a la llibertat d'expressió. L'acte es va acabar amb el el cant d' Els segadors i visques a Torra.