Un grup de simpatitzants del candidat republicà i actual president dels Estats Units, Donald Trump, ha envoltat aquest dimecres un centre de votació al comtat de Maricopa, a l'estat d'Arizona, al crit de "compteu els vots!".

En imatges preses per un equip de la cadena nord-americana CNN que es trobava al lloc, es veu un grup format per diverses desenes de persones, algunes armades, proclamant la seva petició de fer un recompte.

Trump s'ha proclamat guanyador aquest dimecres sense esperar que es comptin els vots i el seu equip ha interposat demandes en estats disputats com Michigan, Pennsilvània i Geòrgia per aturar el recompte.

No obstant això, a Arizona, la situació és diferent, perquè Trump va per darrere en el recompte en comparació amb Joe Biden i necessita que es continuïn comptant els vots per veure si té possibilitats de prendre aquest estat al candidat demòcrata, perquè alguns mitjans afirmen que hi ha obtingut un suport considerable.

Segons han aclarit les autoritats electorals locals a Twitter, el recompte continuarà malgrat la concentració. Algunes fonts de la cadena ABC han assegurat que la concentració de moment s'ha desenvolupat de manera "pacífica" i no hi ha arrests.