El tancament de bars i restaurants fruit de les restriccions dictades per la Generalitat per mirar de frenar els contagis per covid va portar l'Ajuntament de Manresa a posar en funcionament un servei de repartiment a domicili adreçat als negocis que no en disposin. Des del 17 d'octubre passat, data en què va entrar en funcionament, fins ahir, ha fet 154 serveis.

El 30 d'octubre l'Ajuntament va afegir als bars i restaurants els centres d'estètica, alhora que va allargar el servei, que inicialment havia previst que funcionés fins a l'1 de novembre. La majoria de repartiments han estat del sector de la restauració, que des de l'esmentat 17 d'octubre només pot servir menjar per emportar o per dur a domicili. El preu és d'un euro per lliurament i el servei el porta a terme Camàlics un projecte de distribució urbana i de paqueteria nascut a la capital del Bages.

El servei està disponible només per als restaurants i bars de Manresa i a clients de la ciutat. Els bars i restaurants que el vulguin reservar han de trucar al 660 531 628 dins l'horari de 12 a 2 del migdia i de 8 del vespre a 10 de la nit. Funciona cada dia de la setmana.