Els Mossos han detingut quatre persones pel crim de la infermera de Girona a qui van trobar lligada al seu domicili. Una d'elles era companya de feina de la víctima. Segons han explicat els veïns i han confirmat fonts del cas a l'ACN, l'arrestada, de 57 anys, treballa d'auxiliar d'infermeria al Servei de Nefrologia i Diàlisi de la Clínica Girona, on la dona assassinada exercia de supervisora.

Una parella amb una filla menor d'edat

Els veïns concreten que la dona i el seu marit -també detingut pel cas- fa més de 20 anys que viuen, juntament amb la seva filla menor d'edat, al pis del carrer Bellpuig, al barri de Montjuïc de Girona, on els Mossos d'Esquadra els han arrestat aquest dilluns. L'home, de 64 anys, treballa de transportista.

Fonts de la Clínica Girona han explicat a l'ACN que els Mossos d'Esquadra han alertat aquest matí que la detinguda no aniria a treballar, però sense precisar-ne els motius. Els responsables del centre mèdic no faran valoracions sobre la detenció fins que el jutjat aixequi el secret de sumari i puguin tenir més informació sobre la suposada vinculació de l'auxiliar d'infermeria en els fets.

La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d'Esquadra a Girona ha detingut aquest dilluns un total de quatre persones en relació al crim. Els Mossos han desplegat un operatiu a primera hora del matí i han fet tres entrades i registres simultanis a domicilis de Girona, Lloret de Mar (Selva) i Rubí (Vallès Occidental).

Trobada morta i lligada en el seu pis de la carretera Barcelona de Girona

Els Mossos d'Esquadra de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de Girona són els encarregats d'investigar les circumstàncies de la mort de la infermera, al seu domicili situat a la carretera Barcelona de Girona. Segons fonts properes al cas, la víctima estava a terra, lligada, i presentava signes evidents de violència. Els Mossos van precisar que cap a les deu del matí, agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Girona van ser requerits per adreçar-se a un domicili de la carretera Barcelona. Quan els Mossos van arribar al lloc dels fets van constatar la mort de la dona i van observar que presentava indicis de criminalitat. Els agents de la DIC de la regió policial de Girona s'han fet càrrec de la investigació per aclarir les circumstàncies de la mort.

Supervisora de nefrologia

La víctima és Carmen Font Senen, infermera supervisora de l'àrea de Nefrologia i diàlisi de Clínica Girona. De fet, Font havia d'anar a treballar i van ser els companys qui van alertar a la família que no s'havia presentat al seu lloc de feina.

El gerent de Clínica Girona, Carles Espígol, va recordar l'endemà dels fets que Font «era una persona molt estimada perquè treballava amb pacients crònics que es venien a fer diàlisi sovint». Segons el gerent, Font estava vinculada amb l'empresa «des de finals dels anys setanta, quan es va incorporar, portava tota la vida aquí». «Era una persona molt treballadora i molt ben valorada pels seus companys, va treballar gairebé sempre en la mateixa àrea», va recordar Espígol. El gerent va enviar un missatge de condol a la família i va expressar que «ens sap molt greu i esperem que els Mossos facin la seva feina i resolguin el cas».

D'altra banda, l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, també va enviar un missatge de condol a través de les xarxes socials: «Esperem que les investigacions de Mossos d'Esquadra puguin resoldre el cas el més aviat possible, tot el suport a amics i familiars de la víctima».