La candidata de JxCat a la presidència de la Generalitat, Laura Borràs, creu que «és bastant estrany» que el candidat del PSC, Salvador Illa, vulgui «presidir una institució que amb el 155 pretenien abolir».

En declaracions als mitjans ahir al matí des de Sant Joan Despí, Borràs va reconèixer que la gestió de la pandèmia «és millorable» però va recordar que per culpa dels socialistes «es fa amb una mà lligada a l'esquena, és a dir, lligada a Madrid».

A parer seu, Illa vindrà a «proposar-nos la mateixa gestió que ha descentralitzat les responsabilitats i que ha volgut centralitzar el mèrit». «Han empaquetat amb la bandera d'Espanya, però després no traslladen ni recursos ni la capacitat de dur-ho a terme», va reblar Borràs.

La candidata de JxCat a la presidència de la Generalitat ha recordat que la campanya de vacunació contra la covid-19 ha estat «dissenyada per Salvador Illa». De fet, segons la candidata de JxCat, «Illa va marxar de Catalunya sent una quota del PSC i torna a Catalunya sent una quota del PSOE». A parer seu, el seu retorn «és un intent de sucursalització de Catalunya per part del PSOE i de Pedro Sánchez».