Els equips de rescat van localitzar aquest diumenge a la tarda un setè cadàver després del corriment de terra que va sepultar aquest dimecres a més d'una vintena de persones a prop de la capital de Noruega, Oslo.

L'equip creu que encara hi ha tres víctimes sepultades sota la neu i els voluntaris tenen intenció de continuar les tasques tot i que han passat més de 100 hores des de l'incident, i confien que siguin «en bosses d'aire», segons va fer saber aquest diumenge la policia i recull el diari 'Verdens Gang'.

Al voltant de 500 persones van haver de ser evacuades aquest dimecres a causa de l'esllavissament de terra que va tenir lloc a la localitat noruega d'Ask, situada al sud-oest del país, segons van confirmar les autoritats. També es té constància d'una desena de ferits, un d'ells de gravetat.

Els bombers han assegurat que es continuen buscant supervivents, però que és un treball complicat perquè encara existeix possibilitat de lliscaments, de manera que, tot i que hi ha moltes mesures de seguretat, existeixen riscos.

Aquest diumenge, el rei Harald de Noruega va visitar el lloc de la tragèdia, que el monarca ha descrit com un incident «absolutament terrible» i «difícil d'expressar en paraules».