L'epidèmia de coronavirus ha provocat tres morts més a la Fundació Althaia. Si divendres la xifra de víctimes mortals era de 237, ahir va comunicar que havia pujat a 240. Amb aquestes defuncions s'eleven a dinou les víctimes mortals durant els primers dies del 2021 en centres assistencials de la ciutat, de les quals disset a Althaia i dues a Sant Andreu.

El total de persones que han perdut la vida a causa de l'epidèmia en centres assistencials de la ciutat és de 343.

Cal recordar que a mitjans de desembre la ciutat va passar la frontera dels tres-cents morts per coronavirus, així que en un mes s'han produït a l'entorn de quaranta defuncions per covid-19.

Hores d'ara hi ha 117 persones ingressades per coronavirus a les àrees que Althaia dedica a la lluita contra l'epidèmia. És una afectació molt elevada que fa necessari extremar totes les mesures de precaució.

Pel que fa a les altes, Althaia ha donat 1.697, que són 158 més que a 31 de desembre.

L'elevada afectació de l'epidèmia ha obligat Althaia a decidir que cap malalt hospitalitzat podrà estar acompanyat, excepte els infants, les mares durant el procés de part i els dies posteriors al naixement, i pacients que es troben en situació de delírium o en procés de final de vida.

En els darrers dies ha augmentat de manera considerable el nombre de pacients ingressats.