En un nou acte sobre els serveis socials i de cures, els republicans del Bages van destacar la importància d'uns serveis socials «amb una cobertura universal i d'acompanyament vital per a tothom» per tal de garantir «el desenvolupament vital de tothom». Alhora, l'alcalde de Cardona i candidat bagenc al Parlament, Ferran Estruch, va reivindicar ERC com «la garantia dels drets socials de tothom i de la igualtat».

Estruch va explicar que «les polítiques socials són el pilar fonamental de les polítiques socials. Per nosaltres els drets socials és un pilar fonamental del nostre país» i va explicar que «cal posar totes les energies i recursos per ajudar a la gent per tal que ningú quedi enrere. Portem propostes i també ho hem demostrat amb fets. Volem posar els serveis socials i de cures al centre de les nostres polítiques».

En l'acte també hi van participar la Directora General dels Serveis Socials del Departament d'Afers Socials, Treball i Famílies, Meritxell Benedí; l'alcaldessa de Sant Fruitós de Bages, Àdria Mazcuñan i la regidora de serveis socials de Manresa, Mariona Homs.