Representants del Solsonès de Junts, CUP, PSC, En Comú Podem, PDeCAT i Independents van signar un document ahir davant del Centre Sanitari mitjançant el qual acordaven una sèrie de propostes i compromisos que han de servir per solucionar el conflicte que tenen els treballadors amb la direcció del Centre Sanitari, gestionat pel Consell Comarcal que governa ERC.

El document reclama diàleg, transparència i millor gestió present i futura del Centre Sanitari del Solsonès.

La majoria dels representants que van signar ahir aquest document van mostrar la seva voluntat de mantenir l'actual model de gestió del Centre Sanitari i van apuntar que el problema que té l'equipament és la gestió dels recursos que se n'ha fet, apuntant a ERC, ahir absent tot i haver rebut el document, com van afirmar els impulsors del mateix.

D'aquí poc més d'un mes, el proper 19 de març, s'engegarà el judici entre els treballadors del Centre Sanitari i la seva direcció. Els professionals sanitaris demanen que se'ls facin els pagaments per objectius (DPOs) del 2018 i 2019 i que es facin efectius els complements salarials per tal d'equilibrar el seu sou al de la resta de treballadors sanitaris de Catalunya.