Segueix-nos a les xarxes socials:

L'alemany Kämna aprofita el descens des de Montserrat

El corredor del Bora deixa enrere els companys d'escapada i Adam Yates manté la diferència

L'alemany Kämna aprofita el descens des de Montserratoscar bayona

L'alemany Lennard Kämna, del Bora, va aprofitar l'aturada del grup d'escapats en el qual es trobava per atacar baixant de Montserrat i guanyar la cinquena etapa de la Volta, que es va acabar a l'aparcament de davant del Nou Congost de Manresa. Kämna, de 24 anys i guanyador d'una etapa de l'últim Tour, és un ciclista insistent i tenaç, que ja ho havia intentat en la primera etapa d'aquesta cursa, amb sortida i arribada a Calella. Ahir, va ser el millor d'una nombrosa fugida de quaranta ciclistes i va inscriure el seu nom com a vencedor parcial.

En l'escapada del dia hi havia corredors de molt pes, com el català del Movistar Marc Soler, el neerlandès Steven Kruijswijk o el colombià Rigoberto Urán, a part de l'irlandès Dan Martin, especialista en arribades. L'equip Ineos, que té els tres primers de la classificació general, va deixar que els fugits seguissin la seva aventura controlant-los a distància i sense patir gaire per atrapar-los.

De fet, les coses segueixen igual i l'anglès Adam Yates manté una distància de seguretat sobre els seus companys, l'australià Richie Porte i el gal·lès Geraint Thomas. Avui, penúltima etapa, entre Tarragona i Mataró, amb dues dificultats de tercera categoria.

Prem per veure més contingut per a tu