29 de març de 2021
29.03.2021
Regió7

Pujar per primer cop el Pedraforca Fer senderisme i respirar aire pur Equipats per grimpar i fer el cim La seva opció és el Comabona El gel el fa girar cua i no fa l'ascens

28.03.2021 | 23:31

«És una muntanya que s'ha de pujar i jo no l'he fet mai, i ell una vegada i repetirà». Amb sol, bona temperatura i gel a la muntanya emprenien la ruta, «calculem que caminarem 5-6 hores».

L'entorn del Pedraforca té moltes possibilitats, amb rutes i excursions per a diferents nivells i edats. «Fem senderisme per aquesta zona perquè ens agrada molt, i aquí respirem aire pur».

Com a excursionistes experts, tenien clar que per pujar el Pedraforca pel coll de Verdet calien grampons, piolet i anar ben equipats. «Hi ha neu i gel i anirem alerta. Estem preparats».

Amants del senderisme i la muntanya, aquesta parella de Manresa feia ahir l'ascens al cim de Comabona, després d'haver fet el Pedraforca la setmana passada, «pujant i baixant per la tartera».

Volia pujar el cim de Comabona però va trobar gel i va girar cua. L'altra opció era fer el Pedraforca, «però no l'he pujat mai i no ho he vist clar». Ahir va prendre vistes per provar-ho a l'estiu.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook