Els Mossos i la Guàrdia Urbana van desallotjar dissabte milers de persones que estaven bevent al carrer a Barcelona sense mascareta ni respectant la distància de seguretat. La zona de les platges i el Centre Històric són els llocs on es va concentrar més gent un cop passades les onze de la nit, quan tanquen els restaurants.

A dos quarts de dotze, la policia va desallotjar 500 persones del passeig del Born, una de les zones d’aglomeracions habituals les últimes setmanes. L’actuació es va produir sense incidents. Després, el dispositiu policial va demanar als centenars de concentrats al passeig de Lluís Companys que buidessin l’espai.

En declaracions als mitjans, l’intendent major de la Guàrdia Urbana, Ricardo Salas, va assegurar que la nit no va ser més complicada que la de divendres, quan es van desallotjar més de 7.000 persones que feien botellon als carrers de la capital catalana.

El dirigent policial espera que aquestes aglomeracions nocturnes «vagin disminuint amb el temps», després de dos caps de setmana seguits de concentracions nocturnes.