La Policia Nacional va trobar dilluns passat a Madrid el cadàver d'una anciana en avançat estat de descomposició i amb parts desmembrades perquè havien estat menjades pels seus gats, alguns dels quals estaven també morts en el domicili.

Una veïna va ser la que va avisar al 091 i va explicar que ja feia dies que no veia a la dona, que vivia sola i no tenia família a Espanya.

Els agents de la Comissaria de Fuencarral es van dirigir al domicili i en comprovar l'olor que sortia de la casa van decidir telefonar als bombers perquè accedissin a l'interior de l'habitatge.

Els Bombers de l'Ajuntament de Madrid van utilitzar una autoescala per a introduir-se a l'habitatge on van trobar el cadàver en avançat estat de descomposició de la dona.

Algunes parts del cos havien estat menjades pels gats que tenia la dona i algunes d'aquestes mascotes també se les han trobades mortes.

La dona, de nacionalitat colombiana de 77 anys, tenia síndrome de Diògenes i a l'habitatge hi havia nombroses bosses d'escombraries.

A l'espera de concretar la causa de la mort les primeres proves forenses apunten al fet que la dona va morir per causes naturals fa més d'un mes.

Els especialistes també analitzen el cos dels gats per confirmar que es van menjar part del cadàver.