Segueix-nos a les xarxes socials:

Cospedal admet trobades amb Villarejo però nega haver encarregat l’operació Kitchen

L’exsecretària general del PP diu davant el jutge que no pot explicar les anotacions de l’excomissari sobre pagaments

Cospedal admet trobades amb Villarejo però nega haver encarregat l’operació Kitchen

Pocs imputats admeten davant el jutge el delicte pel qual compareixen i l’exsecretària general del PP María Dolores de Cospedal no va ser una excepció. Davant l’instructor de la Kitchen va negar haver fet cap encàrrec a l’excomissari José Manuel Villarejo, a qui va dir haver conegut el 2009 a través del seu marit, el també imputat Ignacio López del Hierro.

Va admetre haver-se reunit amb ell diverses vegades a la seu del partit al carrer de Génova de Madrid i un cop en una cafeteria per tractar temes d’actualitat jurídics i policials, però sosté que mai li va aportar informació que no hagués aparegut abans a la premsa.

Segons fonts jurídiques presents a la declaració, Cospedal va afirmar que ella no apuntava les seves trobades i ignorava si Villarejo ho feia, així que no pot explicar les anotacions del principal imputat en la causa, en què se la relacionava amb pagaments i s’esmentava la seva preocupació per certs informes, com el del seu marit on apareix com a donant del PP. En una de les agendes de l’expolicia amb data del 6 de novembre del 2013 hi apareix «Cospe molt preocupada 5 pagaments de 200». En ser preguntada pel fiscal, va reconèixer que devien pagar «per cortesia» les despeses en què pogués incórrer Villarejo, però va reiterar que mai li havia fet cap encàrrec.

Prem per veure més contingut per a tu