Els Mossos han detingut un home acusat d’agredir amb cops de puny i empentes el personal sanitari de l’Hospital Clínic de Barcelona que li va demanar que sortís del box al qual havia accedit per visitar el seu pare, acompanyat de la seva tia, ja que només s’hi permet accedir amb un familiar.

Els fets, segons han informat a EFE fonts pròximes al cas, van tenir lloc cap a les 14.30 de dilluns passat a l'Hospital Clínic de Barcelona, quan el fill d'un pacient ingressat a l'UCI va entrar juntament amb la seva tia al box, moment en què el personal mèdic el va informar que només hi podia haver un familiar.

L’home, que es va posar agressiu, va clavar un cop de puny a una infermera i va agredir un administratiu, a qui va empènyer fins a fer caure a terra i posteriorment li va colpejar el rostre.

Els responsables de l’hospital van avisar els Mossos d’Esquadra, de manera que quan els agents van arribar al lloc l’home ja havia pogut ser retingut pel personal sanitari, si bé continuava agressiu i no va atendre les indicacions dels policies.

Per aquesta raó, els agents el van detenir, acusat d’un delicte de desobediència als agents i atemptat contra el personal sanitari.