Segueix-nos a les xarxes socials:

Ada Colau fitxa l’exsecretari d’Infraestructures Ricard Font

La proposta del seu nomenament s'elevarà al ple del mes d'octubre

Ada Colau fitxa l’exsecretari d’Infraestructures Ricard FontBlanca Blay

 Ricard Font, el fins ara secretari general de Vicepresidència i Polítiques Digitals i Territori, serà el nou director general de l'empresa pública Barcelona d’Infraestructures Municipals, SA (BIMSA), segons han confirmat fonts de l'Ajuntament de Barcelona. Font assumirà el nou càrrec en uns dies un cop s'hagi aprovat el seu nomenament. En aquest sentit, està previst que el dijous el consell d'administració de Bimsa i la comissió de govern elevin al plenari aquest mes d'octubre la proposta del nomenament de Font. Segons l'Ajuntament de Barcelona, la proposta s'ha fet després d'un procés de selecció obert en què s'ha tingut en compte la formació, l'experiència i la trajectòria professional de tots els candidats.

Bimsa està vinculada a l'Àrea d'Ecologia, Urbanisme i Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona, àrea liderada per la regidora i tinent d'alcalde Janet Sanz, i és l'encarregada de la gestió de les inversions d'infraestructures, urbanitzacions equipaments i edificacions de la ciutat.

Font ha deixat el Govern després de la sortida de Junts per Catalunya de l'Executiu i de la destitució del vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró. Abans, entre el 2018 i el 2021 va ser president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).

En la seva trajectòria professional ha exercit d’advocat i ha treballat a la Generalitat com a cap del Gabinet del Conseller de Política Territorial d’Obres Públiques a la demarcació de Girona (1998-1999) i com a cap de Relacions Institucionals de Política Territorial i Obres Públiques (1999-2001). També ha estat director general de Transports i Mobilitat entre l’any 2011 i 2013 i secretari d’Infraestructures i Mobilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya del 2013 al 2018.

Prem per veure més contingut per a tu