Segueix-nos a les xarxes socials:

Gravacions de caràcter sexual en un parc de Walt Disney

Més de 500 víctimes no es van adonar mentre les estava gravant

Gravacions de caràcter sexual en un parc de Walt DisneyPixabay

A finals del passat mes de març hi va haver cert rebombori al parc Walt Disney World d'Orlando, Florida. Un dels seus treballadors va ser enxampat fent gravacions a una jove de 18 anyssota la faldilla, sense el consentiment d'aquesta. La víctima no se'n va adonar perquè el treballador ja estava acostumat a fer aquest tipus de gravacions de forma continuada i d'amagatotis.

Jorge Díaz Vega, de 26 anys, va ser enxampat gràcies a un testimoni que va veure com Vega estava posant el mòbil sota la faldilla de la noia mentre ella estava distreta. El testimoni d'aquesta escena va decidir anar immediatament a avisar als agents de seguretat del parc.

Voyeurisme

L'acusat ha estat investigat durant gairebé un mes i ell mateix ha testificat relatant el temps que porta duent a terme aquesta pràctica de 'voyeurisme'. Vega fa més de sis anys que està fent gravacions a diverses clientes del parc d'atraccions de forma totalment discreta. Ha mostrat en el seu telèfon mòbil alguna de les gravacions de les seves víctimes i ha confessat el seu crim, ara pot anar a presó.

L'acusat ha fet unes 500 gravacions en aquests sis anys, les tenia comptades! Pels qui no saben que és el 'voyeurisme' és una malaltia mental on la persona observa a una o a diverses persones mentre mantenen relacions sexuals o estan despullades. Aquestes "observacions" es fan sense permís i d'amagatotis. La persona que pateix 'voyeurisme', gaudeix mirant els genitals o les activitats sexuals de desconeguts.

Star Wars

Vega porta des dels 20 anys cometent aquest delicte, al parc Walt Disney World d'Orlando, tipificat com a greu a Florida. L'acusat treballava a la botiga de regals de Star Wars i ha estat acusat d'un delicte greu de tercer grau punible que li pot comportar fins a cinc anys de presó.

Finalment, després de quasi un mes d'investigacions i de la seva detenció, ha estat alliberat sota fiança per la quantitat de 2.500 dòlars. Actualment ja no treballa per Walt Disney World.

Prem per veure més contingut per a tu